dimarts, 26 de febrer del 2008

Recepta de muffins de xocolata

I finalment, completo la meva carta de madalenes. Ara ja sé fer: muffins de platan, madalenes normals, madalenes amb poma, madalenes amb xocolata a piquets, i ara, muffins de xocolata (amb TOT xocolata).

Ingredients:

- 200 grams de xocolata per desfer
- una cullaradeta de vainilla
- 150 grams de mantega
- un brick petit de nata líquida
- 150 grams de farina
- 50 grams de cacao amarg (opcional, és per donar-hi mes gust)
- 1 cullaradeta de llevat
- 1 cullaradeta de bicarbonat sòdic (a l'anterior explicació de madalenes ja explico això del bicarbonat)
- 2 ous
- un polsim de sal
- 50 grams de sucre morè
- 50 grams de sucre blanc (o mes o menys, al gust!)

Procediment:

Desfeu al bany maria la xocolata amb la mantega. Per una altre banda barregeu la resta dels ingredients, començant pels secs. Finalment afegir-hi la xocolata amb la mantega. Quedarà MOLT líquid. Intenteu posar-ho a les bases com pugueu, jo vaig fer-ho amb una gran xeringa. Però, atenció, s'infla moltíssim, així que no en poseu massa a la base, penseu que si en poseu molt bessarà abans de que estigui cuit.

Amb el forn a 180 graus i preescalfat, n'haurieu de tenir prou amb 20 minutets.

Podeu afegir-hi NOUS, si estan trossejades en parts molt petites.