Fa poc, el Martí (no especificaré quin d'ells) va preguntar-me com podia fer xocolata desfeta a la taronja. No té cap dificultat. Simplement, la llet que utilitzeu per a fer la xocolata, abans de posar-la, la bulliu amb pela de taronja (però que no hi vagi gens de carn, que sinó la llet es talla).
En aquest llibre hi ha moltes altres receptes interessants (basant-me en dos d'elles vaig fer el gelat de xocolata a la taronja -com veieu aquesta combinació m'agrada molt-)
Una recepta que us recomano és la següent:
Per fer una mousse de xocolata de manera ben fàcil heu de desfer 150 grams de XOCOLATA NEGRA EN TROSSOS. Per una altre banda bateu a punt de neu 5 CLARES D'OU i hi afegiu 175ml de NATA MUNTADA. Això ho barregeu tot amb la xocolata, i simplement deixeu-ho refredar. Un cop refredat separeu 4 racions i les espolvoregeu amb cacao en pols i sucre glas.
És tan facil que sembla broma oi?
Això és tot.
Carles
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada