divendres, 8 de febrer del 2008

Recepta de Gelat de Turró amb xocolata desfeta

Les postres de la reunió del diumenge seran aquestes. Jo ho faig així.

Ingredients:

-Una barra de turró de Xixona
-Mig quilo de nata líquida
-dos iougurts
-6 ous
-100 grams de sucre

Trossegeu o tritureu el turró. Afegiu-hi els iougurts i la nata i barregeu-ho bé. Separeu les clares dels rovells d'ou. Per una banda barregeu els rovells amb el sucre i ajunteu-ho a la barreja. Per una altra banda munteu les clares, i un cop fet això ajunteu-ho tot amb molta cura de que les clares no es baixin. Finalment poseu-ho en un recipient que pugui anar al congelador. Cada 40' treieu el recipient del congelador i remeneu enèrgicament. Repetiu aquest procés 4 o 5 vegades.


La xocolata. Nosaltres en farem de blanca i negra (encara que lo típic és fer-ho amb negra). Quan desfeu la xocolata, desfeu-la amb un ml de nata líquida per cada gram de xocolata.



Carles