diumenge, 10 de febrer del 2008

Resum de la trobada ANEGUET del dia deu de febrer

Avui, deu de febrer, ANEGUET s'ha reunit a cal Carles. A la reunió han assistit tots els membres i un convidat: Pau.

El menú del dia ha sigut un remenat de cultures. Hem menjat un shakshuka (vegeu la recepta ja penjada), acompanyat d'una amanida grega.

Aquesta amanida ens l'ha fet la nova incorporació Irene, d'ascendència grega. Els ingredients per quatre persones són:

- 1 o 2 tomàquets d'amanida.
- mig pebrot verd.
- mitja ceba.
- formatge feta (al gust)
- mig cogombre.
- olives negres (si pot ser de Kalamata)
- orenga
- oli, vinagre i sal.

Tradicionalment, aquesta amanida no constitueix un plat per si sola. Sol acompanyar els plats principals. No es serveix al plat sinó que es deixa al mig de la taula perquè tothom en pugui anar agafant.

Per acabar, hem tingut postres per partida doble. Per una banda, el gelat de turró amb xocolata desfeta que ja hem explicat. Per l'altra, amb el cafè, rodanxes de taronja banyades amb mel, oli i sal.

El dinar ha sigut tot un èxit.

I com que l'ANEGUET no és tan sols una associació culinària, després de la teca hi ha hagut partida de cartes (el mentider, la pompa i el capitalista).

Esperem poder organitzar una nova trobada ben aviat.

Salutacions.

ANEGUET