dimarts, 29 de gener del 2008

Resum dels foguerons i data de la pròxima reunió


L'anterior reunió als foguerons de Gràcia va deixar un gust agredolç. Si bé, per una banda, va assistir Olga, que es perfila com a membre, i Pau, possible convidat en la pròxima reunió, la absència de mes de la meitat de membres històrics d'ANEGUET, va aigualir, en certa mesura la reunió.


En la trobada, vam poder gaudir del concert de gralles i timbales que tingué lloc a la plaça de la Virreina (concert del que participà activament Maria, i també Mireia, que no és membre, però és amiga), i que ens deixaren meravellats amb la seva brillant interpretació de la peça timbgrallers.


Més tard, menjarem una especie de empanadilla de les illes balears, feta amb peix, bledes i espinacs. La conclusió que en traierem, fou que la idea era bona, però que no s'havia separat bé les espines del peix, i que havia quedat excessivament salat.


Mes tard, poguerem menjar butifarres, proporcionades gentilment per Maria, cuinades als foguerons, si bé ens quedarem amb la decepció de no poder menjar sobrassada. Cal dir, que si bé el pà no era el millor, la carn va superar amb escreix les nostres espectatives.
En referència a la pròxima reunió, aquesta serà el dia 10 de febrer. Encara fa falta determinar el lloc, l'hora, i el menjar. Podem avançar, que Pau, Olga i Irene i seran convidats, però Agnès no hi podrà ser present. Això ens planteja un problema ja que, segons el protocol, a Agnès li tocaria fer les postres. Per paliar aquesta dificultat, s'accepten ofertes. Es demana també, que es comencin a proposar primers i segons plats.
Cal comentar, que es rumoreja sobre la possibilitat de fer una reunió ANEGUET menor a l'hora del pati d'aquest dijous. El motiu és que aquest dijous serà dijous gras i per tant, la idea és que tots els membre portin un entrepà de butifarra d'ou o truita.