Ingredients:
1/2 quilo de tomàquet triturat
4 alberginies grans
100 grams de formatge provolone (en tenen a qualsevol xarcuteria)
100 grams de pernil dolç o mortadela
llet
parmesà rallat
orenga
sal pebre i oli per fregir
Procediment:
Pelar les alberginies (però no del tot, cal deixar parts amb una mica de pell) i tallar de dalt a baix.
Posar a remullar en aigua i sal. Durant mitja hora aniràs comprimint l'alberginia, sense treure-la de l'aigua (això no estic segur d'haver-ho entès bé.
Posar en un pot el tomàquet triturat amb orenga i deixar reposar mitja hora.
En una safata de forn posar-hi: capa de tomàquet, capa d'alberginia (cap a munt), tomàquet, pernil o mortadela, alberginia (cap avall), capa de formatge, capa d'alberginia (en la mateixa direcció que la primera), tomàquet i parmesà ratllat.
Posar a coure 10 minuts al forn.
Hi ha receptes que només explicar-les ja es fa la boca aigua.
2 comentaris:
Mmm!!! S'haurà de tastar!
Escolteu, gràcies a la vostra intervenció a la jornada informativa tots els professor em vénen a parlar del blog!! ;-) ;-) ;-)
Com va la decisió de triar universitat??? Va, animeu-vos a venir a la UB, que el Pati de Lletres i tot l'edifici històric és únic!! ;-)
Ja heu anat a visitar l'Autònoma? Què us ha semblat??
ja he fet el pastís i és boníssim. Consells: posar mes que 100 grams de pernil dolç. No cal que les alberginies siguin massa grans, sinó te'n sobra, tallar l'alberginia molt fina. Posar 3/4 de quilo de tomàquet triturat.
Això és tot. Ja veureu com és boníssim.
Publica un comentari a l'entrada